Vores mål er at dele vores passion for unikke produkter, som giver dig som køber mulighed for at få værdi for pengene

I 2018 skete der mange ting i mit liv, jeg mistede min mor til kræft, standsede op i ca 1 time eller 2, inden jeg kiggede på min mand og tog beslutningen om, at det var nu drømmen om at blive selvstændig skulle udleves.


Jeg driver i dag Chateau Holm, mere end et vinhus og jeg har ikke et sekund fortrudt mit valg.
Mere end et vinhus dækker over mange ting, men min kerneforretning er import af vin og champagne fra Europa.


Grunden til at jeg ikke har oversøiske vine, er at jeg ønsker at arbejde ud fra en bæredygtig tankegang og derfor har jeg også et bredt udvalg af økologisk og vegansk vine.
Alle de virksomheder jeg handler med, har jeg eksklusiv forhandling af i Danmark. Nogle af vinbønderne har vi kendt i mere end 30 år og andre har jeg fundet via mit professionelle netværk, både i og udenfor Danmark.
Kvalitet er essensen i alt hvad jeg laver og og jeg elsker at eksekverer, når der opstår nye muligheder.

Vores målsætning er ikke at blive kendt på prisen, men på kvalitet og vi er næste lige så stolte som vores producenter er det, når de skriver for at fortælle, at de har vundet endnu en pris for deres vin. Vores vine vil kun blive forhandlet hos os og hos særligt udvalgte steder i Danmark. Vi garanterer høj kvalitet og bestræber os på, at vi hver gang leverer mere end I forventer.

I 2019 byggede jeg WineonWheels.dk en lille Ape’ 50 med wine on tap, den gang Danmarks første, men jeg har set at jeg ikke længere er den eneste på markedet, så ideén må være god.

Jeg har et flexmedlemsskab hos Officelab i Lystrup, hvor jeg vil være at træffe hver mandag eller tirsdag, så for ikke at køre forgæves, så ring gerne i forvejen.

2020 kommer til at bestå af mange nye tiltag. Pop-up shop, Pop-up restaurant og st(d)rikkeklub med vinsmagning.

& ikke mindst etablering af Holms Vinotek i hjertet af Viborg.

Velkommen til Chateau Holm
Er du over 18? Dette websted kræver, at du er 18 år eller ældre grundet salg af alkoholdige drikkevarer. Bekræft din alder for at se indholdet, eller klik på Nej for at forlade siden.