Tilbud

Sauvignon blanc – Weingut Julius

129 DKK 100 DKK

Passer perfekt til friske salater, lette retter og generelt fisk

Økologisk og Vegansk

Ikke på lager

Drue: Sauvignon blanc

Farve: Klar gylden farve

Duft:  Antydning af hyldeblomst, citrus, ferskner,

Smag: En frisk, livlig og frugtig smag med antydning af græs og urter

Serverings temperatur: 9C

Alkohol procent: 13,4%

Økologisk landbrug og produktion

Rheinhessen er en af de største af Tysklands 13 vinproducerende regioner.

Vingården Weingut Julius er beliggende i samfundet Gundheim. Stedet blev grundlagt i 1926 og drives i dag af  tredje generation med Georg Julius som ejer.
Vinmarkerne som hører til vingården dækker 19 hektar fordelt på flereområder. De er udstyret med de hvide druesorter Riesling, Silvaner, Müller-Thurgau, Pinot Blanc, Pinot Gris, Chardonnay, Scheurebe, Sauvignon Blanc og Goldmuskateller samt rødvinssorterne Pinot Noir, Dornfelder, Merlot og St. Laurent.

Produktionen er Certificeret økologisk vinavl og dette har været praktiseret siden 2010. Dette gøres i henhold til reglerne i den organiske forening Naturland, som vingården er medlem af.

Samtlige vine fra Weingut Julius er både økologiske og vegansk. De vigtigste kriterier er at give afkald på genteknologi, omhyggelig håndtering af jord og vand, forebyggelse i stedet for skadedyrsbekæmpelse samt fremme af biodiversitet.
Dette inkluderer blandt andet plantning af vegetation mellem vinstokkene samt gødning med biologisk nedbrydeligt materiale af planteoprindelse. Vinene vinificeres (fra druesaft til vin) forsigtigt med tilstrækkelig tid til modning med hensyn til den enkelte druesort. Betegnelsen “ejendom aftapning” dokumenterer vingårdens ansvar “fra drue til aftapning”.

At vinen er vegansk betyder ydermere at der ikke i  efterbehandlingensprocessen er anvendt hverken friske æggehvider, mælk, okseblod eller gelatine til at gøre den funklende klar og fjerne uønskede duft- og smagselementer som fx bitre, snerpende tanniner.

Læs mere om Weingut Julius her

Se de andre produkter fra Weingut Julius her 

 

 

Vægt 1.4 kg
Er du over 18? Dette websted kræver, at du er 18 år eller ældre grundet salg af alkoholdige drikkevarer. Bekræft din alder for at se indholdet, eller klik på Nej for at forlade siden.