Weingut Julius

Rheinhessen er Tysklands største vinområde. Weingut Julius ligger i Gundheim, tæt på Worms, en by med en vigtig historie og Julius-familien har boet i dette område i mange generationer.
Det at vin er blevt en fuldtidsforpligtelse og en livslang lidenskab for vinproducent Georg Julius.
Ved at kombinere lang erfaring med moderne teknologi forbedrer vi løbende kvaliteten af vores vin.
Samtidig forsøger vi svært at påvirke naturen så lidt som muligt og understøtte økosystemet i vinmarkerne gennem organiske metoder.

Økologisk vinavl reflekterer vores filosofi om kvalitet i harmoni med naturen. Denne filosofi har haft en stor indflydelse på vores værdier i årevis. I øjeblikket tilhører vi et mindretal af vingårde i Tyskland, der dyrker økologisk vin. Vi har både en række traditionelle druer, samt ny druer i vores sortiment af vin, som vi er sikre på, vil være til stor glæde for dig.
Julius vingård, er ledet efter følgende principper: Økologisk og miljøvenlig dyrkning, hensynsfuld vivfication og dyrkning af vine med stærk karakter.

Viser alle 9 resultater

Er du over 18? Dette websted kræver, at du er 18 år eller ældre grundet salg af alkoholdige drikkevarer. Bekræft din alder for at se indholdet, eller klik på Nej for at forlade siden.