Mosole

Fra en stor passion til en anden, endnu større.
I 1985 besluttede jeg at afslutte min store passion for cykling og sprintede ind i den vidunderlige verden af ​​vin, som straks blev en integreret del af mit liv.
Først var jeg ikke meget overbevist om at min beslutning om at sadle om var den rigtige, men efter nogle år har jeg en forståelse af essensen af ​​at arbejde med vin.
Produktion af vin er som at cykle, det er et spørgsmål om balance: balancen mellem mand, himmel og jord.

Indtil 1990 drev jeg Mosole med kun ganske få ændringer, da jeg primært prøvede at få erfaring i denne nye verden, der er ukendt for mig. Jeg rejste til Piemonte, Toscana og Frankrig og kom i kontakt med veletablerede vingårde, der gav mig viden og værktøjer til den rejse det har været at ændre produktionen og vingården. Ændringen begyndte i vinmarkerne, her skiftede vi fra systemet silvoz til guyot, der er mere egnet til fremstilling af druer af høj kvalitet. Kommercielt begyndte jeg at aftappe det meste af den producerede vin og derved var vi i stand til at øge mængden, hvilket tillod mig at udvide mit salg udenfor de italienske grænser.
Jeg elsker en Cool Climate Chardonnay, fordi jeg har mulighed for at sammenligne en Chardonnay vinificeret i de vigtigste vindyrkningsområder i verden, hvor man opdager, hvordan jorden og klimaet karakteriserer denne smukke vin.

Viser 1–9 af 18 resultater

Er du over 18? Dette websted kræver, at du er 18 år eller ældre grundet salg af alkoholdige drikkevarer. Bekræft din alder for at se indholdet, eller klik på Nej for at forlade siden.