Leo Vanin

Vores vingård er etableret i hjertet af området Valdobbiadene kendt som “Il Settolo”. Det ligger mellem bakker og den herlige Piave-flod, der strømmer gennem landet til Venedig. Mattiazzo Family har i mere end 100 år ejet og drevet vores firma.
Vores vingård er omgivet af vinstokke, der er ejet af to forfædre: Giovanni og Venanzio, disse var blandt de første til at plante vin i dette område.
Indtil 80’erne producerede vin blev brugt kun til byttehandel og til personlig forbrug.

For tyve år siden etablerede Leo, barnebarn af Giovanni, en moderne vingård han gennemførte en renovering af vinmarkerne og restaurering af huset. I dag bistås han af sin kone og deres to døtre: Jessica og Mara.
Vores vine er udelukkende fremstillet af druer høstet i vores egne seks hektar vinmarker, der alle forvaltes af familien. Process på markerne består af flere trin: blomstringen, modningen og ​​høst, som alle er elementer der er med til at afspejle årets indsats. I vingården gennemfører vi nogle andre vigtige trin: fra presning af friske druer til vinfremstilling af most.

Vores produkter dækker hele sortimentet af Prosecco: frizzante (semi-sparkling), frizzante med naturlig anden gæring og spumante (mousserende).

Takket være de forskellige geografiske placeringer af vinmarkerne er vi i stand til at producere alle de mest kendte appellationer til Prosecco: Valdobbiadene Superiore DOCG, Asolo Superiore DOCG, Treviso DOC.
Desuden købte vi for nogle år siden et grundstykke i Castelgomberto, som ligger i bakkerne bag Vicenza. Her plantede vi røde druer vinstokke, som fuldender vores vinrange med en usædvanlig rød blanding.
I samme land plantede vi mere end to hundrede oliventræer af fem forskellige sorter, hvorfra vi ekstraherer vores Extra Vergine Oil.

Viser alle 3 resultater

Er du over 18? Dette websted kræver, at du er 18 år eller ældre grundet salg af alkoholdige drikkevarer. Bekræft din alder for at se indholdet, eller klik på Nej for at forlade siden.