Foss Marai

Foss Marai er synonym for italienske vinkvalitet og er en af de bedste producenter af mousserende vine på markedet.
“Leniter in itinere” er en lange, kontinuerlige rejse, en rejse for at skabe en vin, der er bedre, end vi drømte om den kunne være.
Excellence er ikke noget fjernt og utilgængeligt, det er et praktisk koncept, med en bevidstheden om værdien af ​​verden omkring os, er det simpelthen en daglig forpligtelse. Intet er mere smitsomt end entusiasme og lidenskab. Intet, som vi gør, ignorerer dette. Den erfaring, der er opnået i mange år med omhyggeligt arbejde fra håndværkere, bringer kvalitet til Foss Marai-produkter set i stigende grad på høje niveauer i det internationale vinmarked.
Carlo Biasiotto med sin familie har ført til, at Foss Marai spiller en prestigefyldt rolle som førende selskab og national og international ambassadør for italiensk mousserende vin.
Foss Marai har bestræbt sig på løbende at forbedre alle sine produkter, aldrig at være tilfredse med de opnåede succeser, men i stedet udvikler og producerer de mousserende vine, der opfylder moderne smag, men som ikke nødvendigvis følger tendenser.

Viser 1–9 af 12 resultater

Er du over 18? Dette websted kræver, at du er 18 år eller ældre grundet salg af alkoholdige drikkevarer. Bekræft din alder for at se indholdet, eller klik på Nej for at forlade siden.