Fattoria Lavacchio

Fattoria Lavacchio er så meget mere end en vigård

Ejendommen giver mulighed for at nyde en afslappende vingård ferie, opdage de storslåede landskab scenerier og landbrugshemmelighederne samtidig med at være meget tæt på de store kunst byer.

Fire gårde er blevet fuldstændigt renoveret og indrettet med stor omhu for at sikre det mest uforglemmelige og behagelige ophold.
Med alle sine varierede faciliteter tilbyder ejendommen forskellige feriemuligheder:
– Komfortable værelser eller familie suiter med private badeværelser i “Casabella” og “Casanova”
– Uafhængige fuldt udstyrede lejligheder i “Monterifrassine”
– Sidst men ikke mindst villaerne “Casa del Mugnaio” og “Casanova”.

Filosofi
LANDBRUGET: “Respekten af ​​de gamle traditioner kombineret med moderne teknikker”
Fattoria Lavacchio er placeret på toppen af ​​Montefiesole ‘Hill, 450 meter over havets overflade, kun 18 km fra Firenze, den er en typisk familievirksomhed omgivet af  fortryllende rækker af ​​rullende bakker dækket af olivenlunde og vinmarker, der ligger mellem byerne Sieci og Pontassieve.
Da Lavacchio har været blandt de første til at deltage i omlægning til økologisk produktion, er det kun naturligt at deres filosofi har afsæt i en respekt for naturen, og de har som virksomheden altid har forfulgt: at harmonisere sine aktiviteter med den balance, der er fastsat af naturen.
Selskabets produktion af vin, olivenolie, hvede og grønne haver fremstilles udelukkende ved anvendelse af organisk materiale til plantens styring; vi beder om  natursamarbejdet og for at mindske mængden af ​​skadelige parasitter favoriserer vi bevarelsen af ​​et habitat, hvor dyr kan trives med konkurrerende skadedyr.
Økologisk landbrug udføres ved hjælp af moderne forarbejdningsmetoder og i overensstemmelse med den nuværende viden, i fuld respekt for balancen, som er den eneste korrekte anvendelse af jorden af ​​en mand.

Viser alle 5 resultater

Er du over 18? Dette websted kræver, at du er 18 år eller ældre grundet salg af alkoholdige drikkevarer. Bekræft din alder for at se indholdet, eller klik på Nej for at forlade siden.