Domaine Delmas

Domaine Delmas har eksisteret siden 1938 og har altid været i familiens hænder. Det er nu tredje generation Bernard og hans kone Marléne der driver den lille fine vingård og Delmas´ ånd blomstrer mere en nogensinde før. Delmas har altid haft tanke på at dyrke, høste og producerer vine så miljøvenligt som de kan.

–        ”Des produits fins et de qualité constante en harmonie avec la nature : un gage de confiance pour nos clients.”

De har siden 1986 været 100% økologiske. I dag ser du vinmarkerne som en stor have, hvor ydmyghed, respekt og kærlighed for naturen og mennesket er i fokus. Når man går rundt i de hyggelige vinmarker, vil man kunne se græs og blomster der vokser i markerne, man kan høre insekter der summer og fugle der synger. De føler sig forpligtet til ikke at bruge pesticider, kemisk gødning og GMO’er** så deres kunder får den bedste smagsoplevelser ud af deres vin. De beskriver det som: ” fine produkter af konstant kvalitet i harmoni med naturen: et løfte om tillid til vores kunder.” De er certificeret ORGANIC AB (Agriculture Biologique) og har været det siden 90’erne da det blev etableret.

Familie gården ligger i hjertet af Haute Vallée terroir i den charmerende by Antugnac i Languedoc-Roussillon området. Markerne ligger for foden af Pyrenæerne på en bakke i Limoux området og bliver påvirket af Middelhavet og Atlanterhavet. Middelhavsklimaet i regionen har større indflydelse på Atlanterhavet hav klimaet end andre vinregioner i Languedoc på grund af bjergkæden. Jorden i området er stenet med ler, sandsten og kalksten.

Vi er tilbage i det franske, men denne gang bevæger vi os til sydfrankrig til Languedoc tæt på grænsen til Monaco. Domaine Delmas har eksisteret siden 1938 og har altid været i familiens hænder. De har siden 1986 været 100% økologiske og laver den dejligste Blanquette de Limoux AOX, en skøn cremant som både kan nydes alene og til lette retter. 75% af Deres vine bliver eksporter bl.a til : USA, Canada,Tyskland, Italienl, England, Thailand, Luxenborg, Sverig og Denmark.

Viser alle 5 resultater

Er du over 18? Dette websted kræver, at du er 18 år eller ældre grundet salg af alkoholdige drikkevarer. Bekræft din alder for at se indholdet, eller klik på Nej for at forlade siden.