Champagne Sacret

Familien Sacret er uafhængige vinavlere, der gennem fire generationer har producerer kvalitets champagner.

I 1920 beslutter Raymond Sacret, James´ farfar at lancere og sælge sin egen champagne, lavet på egne vinmarker. Med tiden er kendskabet til at lave champagne videregivet fra generation til generation.
I dag forfølge James Chevillet, barnebarn af Raymond Sacret traditionen og kærligheden til sine vinmarker ved at lave sin egen usædvanlige champagner.
Brut Tradition er blevet kommercialiseret, og der er nu lanceret nye kvalitetsvine som Rosé og Blanc de Blancs ZERO, som viser husets knowhow.I 2010 forlader Sacret familiehuset i Romery og etablerer sig i Aÿ. De nye omgivelser er dateret tilbage til det tidlige 1800-tal og danner perfekte rammer for hovedkontor, produktion og gav samtidig mulighed for at etablere en Bed and Breakfast.Domaine SACRET blev født.
Huset byder på fire rummelige og veludstyrede værelser. Desunden rummer huset en stor lounge, her serveres morgenmaden ved et langt bord, hvilket giver mulighed for at møde nye mennesker, der alle dele interessen for champagnesom. Lokalet er udstyret  med bar og der er selvfølgelig mulighed for at nyde et glas champagne eller to.

I 2015 bliver den nye cuvee RS lanceret; det er en blanding af Chardonnay og Pinot Meunier, vinificeret i ege tønder og dedikeret til Raymond Sacret.

Viser alle 4 resultater

Er du over 18? Dette websted kræver, at du er 18 år eller ældre grundet salg af alkoholdige drikkevarer. Bekræft din alder for at se indholdet, eller klik på Nej for at forlade siden.