Cookies

Privatlivspolitik (GDPR) og cookies

 

Hvis du har spørgsmål vedrørende denne Privatlivspolitik, kan du kontakte os per mail.

Mail: info@chateauholm.dk

 

Vores kunder kan sende forespørgsler vedrørende beskyttelse af personlige data, fortrolighed og sikkerhed til os på ovenstående mail.

 

Personoplysninger
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi sådanne informationer. Det sker f.eks. ved almindelig tilgang af indhold, tilmelding til nyhedsbrev, deltagelse i konkurrencer eller undersøgelser, registrering som bruger eller abonnent, køb via websitet eller øvrig brug af websitets services.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne, behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, vise dig de annoncer, som med stor sandsynlighed er relevante for dig, registrere dine køb og betalinger, kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev samt at optimere vores services og indhold.

 

Hvilke oplysninger indsamles

Website: Vores hostingselskab, Wannafind er databehandler.

Kontaktformular: Benyttes til at rette henvendelse til os via vores website.

Køb på webshoppen: Navn, efternavn, adresse, telefonnummer, email, land. Vi gør opmærksomme på at vi er dataansvarlige.

Vi gør opmærksom på, at du alene er ansvarlig for at oplyste og indtastede persondata på dig er fyldestgørende.

Betalingsinformationer: Kreditkort oplysninger krypteres, og kan ikke læses af nogen, hverken os, eller fremmed tredjepart.

Nyhedsbrev: Du modtager kun disse nyhedesbreve du selv aktivt har tilmeldt dig. I nyhedsbreve kan du altid framelde dig, hvis du har fortrudt din tilmelding.

 

Hvad bruger vi dine oplysninger til
En hvilken som helst oplysning, som vi indsamler fra dig, kan bruges til et eller flere af de følgende formål:

at tilpasse din oplevelse på siden
at forbedre vores hjemmeside
at behandle reklamationer
at sende bestilte produkter til dig
at kunne besvare dine forespørgsler
at muliggøre et eventuelt sikkert login til dig
at etablere en primær kommunikationskanal med dig
at gøre det muligt at udstende en faktura til dig
at automatisere diverse processer
at udføre dine ordrer og levere vores services og ydelser
at håndtere administration af kundeforholdet til dig
 

Afsløring af data for tredjepart
Vi hverken sælger, handler med eller på anden måde overfører personligt identificerbare oplysninger til tredjeparter.

Dette omfatter dog ikke betroede tredjeparter eller underleverandører, som hjælper os med at drive vores hjemmeside, drive vores forretning eller servicere dig. Sådanne betroede parter kan have adgang til personligt identificerbare oplysninger på basis af, hvad der er nødvendigt at vide, og er kontraktmæssigt forpligtede til at behandle dine oplysninger fortroligt.

Vi kan også frigive dine oplysninger, når vi mener, at frigivelsen er passende for at overholde loven, håndhæve vores webstedspolitikker eller beskytte vores eller andres rettigheder, ejendom eller sikkerhed. Ydermere kan ikke-personligt identificerbare besøgeroplysninger leveres til andre parter til markedsføring, reklame eller anden brug.

 

Vores underleverandører og betroede trejdeparter består bl.a. af:
Vores hostingselskab, som drifter vores domæne og webhotel, og sørger for at vores webshop kan fungerer gennem en internetforbindelse. Vores hostingselskab er: Wannafind. Der haves en databehandleraftale med selskabet.
Vores nyhedsbrev program, som vi deler e-mails med, for at kunne masse udsende tilbud og nyheder til kunder som bevidst har givet samtykke til dette. Vores nyhedsbrev program: Mailchimp
 

Opbevaring af data
Ingen lagret data bliver overført, kopieret og/eller genoprettet af uden for EU. Al databehandling foregår inden for EU.


Anmodning om ændring, begrænsning eller sletning af personoplysninger
Du kan når som helst anmode om at få rettet, slettet eller få indsigt i personoplysninger, der vedrører dig, hvilket vil ske uden unødig forsinkelse.

 

Dit samtykke
Ved at bruge denne hjemmeside, accepterer du denne Privatlivspolitik for vores virksomhed.

 
Klager
Du har både som kunde og privatperson mulig for, at få oplyst de persondata vi måtte ligge inde med omkring dig. Dette kan gøres per mail, eller hvis du har et login til vores webshop.

Det er dig muligt at angive en klage direkte til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K. Tlf. 3319 3200 eller e-mail dt@datatilsynet.dk, se evt. mere på www.datatilsynet.dk – Såfremt du ønsker at klage, vil vi gerne orienteres, så vi har mulighed for at håndtere denne.

 

---

 

Chateau Holm bruger cookies

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold samt til, at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med annonceringspartnere og analysepartnere.

 

Cookiepolitik

 

Introduktion


Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold, registrere trafikdata og til at håndtere ordrer. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil webshoppen måske ikke fungere optimalt.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

 

Betalingsværktøjer
Statistikværktøjer, fx Google
Sociale medier plugin som Google og Instagram